Vloeren Poetsen

Bijna iedereen kent het gezegde wel: “You never get a second chance to make a good first impression”. En vloeren zijn vaak één van de eerste oppervlaktes die vies worden, in wat voor gebouw dan ook. Niet gek natuurlijk, als je kijkt naar wat ze te verduren krijgen. Mensen die naar binnen lopen met vuile schoenen, vloeistoffen die erop vallen, openstaande ramen en deuren waardoor allerhande vuiligheid erop waait… Om nog maar niet te spreken van eventuele (huis)dieren of uitgevoerde bouwwerkzaamheden. Dit alles leidt ertoe dat die eens zo mooie vloer er niet meer zo glanzend en strak uitziet.

Uiteraard probeer je zelf nog te stofzuigen en dweilen, om zo het ergste vuil weg te werken. Toch is dit vaak helaas niet voldoende. Daarom schakel je Slim Cleaning in om de klus voor u te komen klaren! Met onze ruime ervaring en kennis over het schoonmaken van allerlei vloeren, kunnen wij er in een handomdraai voor zorgen dat de vloer weer zijn oude glans terugkrijgt. Onze werknemers zijn goed opgeleid en ten alle tijden up to date met de nieuwe schoonmaakmiddelen en -producten.

Of het nu een houten vloer betreft, parket, laminaat, bekleed of plavuizen: wij kunnen er voor u mee aan de slag. Wij hebben alle benodigde materialen en schoonmaakmiddelen in huis. En dat is dan een zorg minder voor u. Benieuwd naar wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

‘EEN SCHONE VLOER ALS FUNDAMENT VOOR UW GEBOUW!’