Onderhoud Magazijnen

Een magazijn is voor de meeste bedrijven en winkels een cruciaal onderdeel van hun werkzaamheden. Dit is immers de plek waarin goederen opgeslagen worden, in afwachting van verkoop of verdere doorzending naar andere filialen. Een goed overzicht van de huidige voorraden is dan ook erg belangrijk om de continuïteit van de winkel of het bedrijf te waarborgen.

De grootste nachtmerrie van iedere magazijnmedewerker is verkeerd geplaatste of kwijtgeraakte producten. Een schoon en opgeruimd magazijn zorgt ervoor dat het overzicht makkelijker bewaard kan worden en sneller, effectiever gewerkt wordt. Zo verhoogt u de productiviteit. Ook verlaagt u de kosten die verbonden zijn aan kwijtgeraakte of defecte onderdelen of producten.

Slim Cleaning kan u helpen om op korte termijn uw magazijn weer op orde te brengen. Wij ruimen voor u op en maken grondig schoon. Dit alles in afstemming met uw wensen en behoeften, of dit nu het wekelijkse of maandelijkse vegen van de werkvloer is, of dagelijkse schoonmaak van sanitair en keukenblokken. Onze deskundige en ervaren schoonmakers weten van aanpakken en gebruiken moderne schrob- en veegapparatuur. Zo kunnen in een mum van tijd grote oppervlaken schoongemaakt worden.

Benieuwd naar wat wij voor uw magazijn kunnen betekenen? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

OPGERUIMD STAAT NETJES MET SLIM CLEANING!’