Tapijtreiningen

Een glas wijn of limonade, een omvergevallen pan met pastasaus, onopgemerkte modderschoenen, een verkeerd getimede bloedneus, of een ongelukje van een huisdier. Er zijn talloze redenen te bedenken waarom een tapijt hoognodig toe is aan een schoonmaakbeurt. Na verloop van tijd verraden de aanwezige vlekken dat er goed geleefd is in uw woning. De kans is echter groter dat u zich inmiddels geen raad meer weet met de vieze plekken. U heeft reeds alle huismiddeltjes uitgeprobeerd om deze weg te krijgen – van zout tot aan azijn en waspoeder. Inmiddels kan u er zelfs van overtuigd zijn dat de enige optie is om een nieuw tapijt aan te schaffen.

Vrees echter niet. Slim Cleaning kan u helpen en u behoeden voor deze forse uitgave! Onze ervaren, gemotiveerde schoonmakers kunnen u dankzij de modernste en meest geavanceerde apparatuur van dienst zijn; en uw tapijt grondig reinigen.

Nadat wij langs zijn geweest, ziet uw tapijt er gegarandeerd weer uit als nieuw. Zelfs de meest hardnekkige vlekken zijn niet veilig voor ons! En als uw vloer er netjes en schoon uitziet, straalt dit door naar de rest van het gebouw. Een simpel klusje voor ons, met grote positieve gevolgen voor u, als onze klant. Zou u dit ook willen ervaren? Of wilt u simpelweg informeren naar de prijs van een dergelijke klus? Vraag dan via de ‘Contact’-pagina een vrijblijvende offerte op.

‘ZELFS DE MEEST HARDNEKKIGE VLEKKEN ZIJN NIET VEILIG VOOR ONS!’