Gemeenschappelijke Trapzalen

Een propere trapzaal geeft een belangrijke eerste indruk voor bezoekers, die hen laat ervaren wat uw kwaliteitsstandaarden zijn. Onderhoud van de inkomhal en het glaswerk zijn eveneens belangrijk voor de bezoeker. Omdat deze gebieden veel voetverkeer hebben, kunnen vuil en stof zich gemakkelijk ophopen, vooral in de wintermaanden. Om het pand te onderhouden is een regelmatige, grondige reiniging en trapreiniging vereist. Een vuile of slecht onderhouden gemeenschappelijke ruimte is niet alleen onaantrekkelijk, maar kan ook een gezondheids- en veiligheidsrisico opleveren.

Dit is waarom u met Slim Cleaning een sterke partner in de arm neemt voor het opkuisen van dit visitekaartje. Bezoekers brengen nu eenmaal, weliswaar niet opzettelijk, wat vuil met zich mee. Om nog maar niet te spreken van passerende huisdieren en de invloed van de wind – die rommel van elders naar de trappen kan brengen.

Wij kunnen uw klinkers en stenen reinigen, buiten perkjes en bermen vrijmaken van vuil, parkings onderhouden, en buitenmeubilair of outdoor promotie-middelen kuisen. Ook voor grover vuil kan Slim Cleaning u uit de brand helpen. Nadat wij langs zijn geweest, ziet uw oprit en/of parking er weer uit als nieuw!

Graag doen wij u een scherp geprijsd aanbod voor deze klus. Als u contact met ons zoekt, zullen wij zo snel mogelijk bij u terugkomen met een passend voorstel.

‘EEN BLINKEND SCHONE TRAPZAAL MET SLIM CLEANING’