Over ons

Met Slim Cleaning haalt u gegarandeerd een betrouwbare partner in huis, die bakken aan ervaring met zich meebrengt. Wij zijn al ruim 15 jaar actief in de schoonmaak-branche, waardoor wij op de hoogte zijn van de laatste ins en outs. Ook weten wij hierdoor precies wat onze klanten nodig hebben en hoe wij u de beste service kunnen aanbieden.

Vaak worden wij door onze klanten geprezen om onze accuraatheid, betrouwbaarheid, gedrevenheid, de kwaliteit van ons afgeleverde werk en onze persoonlijke aanpak. In alles wat we doen, houden we de wensen en eisen van u, als klant, in ons achterhoofd. Dit dragen wij ook uit in alles wat we doen. Hierdoor zal het eindresultaat gegarandeerd tot uw volledige tevredenheid zijn. We gaan net zolang door tot u helemaal tevreden bent!

Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Antwerpen, maar werken op afroep in de wijde omgeving. U kunt ons inschakelen voor uiteenlopende schoonmaakklussen: van opkuis van een woning, groot gebouw of magazijn tot aan reiniging van uw vloer of tapijt, of de opleveringsopkuis van appartementen of kantoren. Graag komen wij voor u in (schoonmaak)actie!

‘WE GAAN DOOR TOT U TEVREDEN BENT!’

‘RUIM 15 JAAR ERVARING: DAT MERKT U!’