Opkuis van appartementen

Appartementen zijn over het algemeen relatief kleine ruimtes. Toch kan de hoeveelheid vuil en stof die zich erin ophopen substantieel zijn. Zeker na (ver)bouwwerkzaamheden kan de ravage flink zijn, waardoor een flinke opkuisbeurt hard nodig is. Maar ook na een langdurige verhuurperiode kan het soms nodig zijn om eens flink de bezem door de ruimte te halen. Zo kan het weer gereed gemaakt worden voor nieuwe huurders, of wellicht voor de verkoop.

Voor de opkuis van appartementen kan Slim Cleaning u goed van dienst zijn. Of het nu enkel vuil is, verbouwingsafval of eventuele schade na lekkage of brand: wij draaien er onze hand niet voor om. Binnen afzienbare tijd kunnen onze ervaren schoonmakers ter plaatse zijn, die u met hun kennis en expertise een uitstekende dienst kunnen bewijzen. Het vervuilde appartement wordt met de beste middelen schoongemaakt. Daarna kunt u het met een gerust hart weer inzetten voor verhuur, verkoop en/of bewoning.

Niet langer hoeft u zich zelf uit te sloven. Slim Cleaning helpt u met de algemene schoonmaak, het lappen van de ramen, reiniging van tapijten en vloeren, en een grondige, hygiënische reiniging van sanitair en keukens. Dit kan zowel voor reeds bewoonde appartementen als voor nieuwbouw- en kijkappartement-projecten. Via de ‘Contact’ pagina kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen voor uw klus.

‘SLIM CLEANING, VOOR EEN PROPERE WONING!’